Sisa Tibor meccset néz karácsonykor

FFT

2011. december 24., szombat 15:00, frissítve: péntek 17:30

December elején téli pihenőre vonultak a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapatának tagjai. A zöld-fehérek vezetőedzője, Sisa Tibor Nógrád megyében él, így szezon közben nem lehet együtt eleget szeretteivel. A tréner emiatt is nagyon várta már a karácsonyi ünnepeket...

„Valóban így van, és egy erőteljes családegyesítési programot szeretnék végrehajtani az előttünk álló napokban” - mondta a Rákóczi hivatalos honlapjának az 51 esztendős Sisa Tibor. „Év közben hárman három felé vagyunk, és nálunk a karácsony azt jelenti, hogy együtt a család. Az ember innen merítheti az erőt, és fontos, hogy tudja jól, kik azok, akikre számíthat. Sisáéknál hagyományos karácsony van, semmi különös, semmi olyan, ami exkluziv dolgot jelentene...”

Ki lehet zárni a futballt erre a pár napra a gondolatai közül?
Több mint 25 éve edzősködöm, úgyhogy nem... Ha kocsit vezetek, akkor is forog a fejem, mit lehet csinálni, kin lehet és kell segíteni. Ha sövényt metszek, akkor is az jut eszembe, hogyan kellene focizni. Talán éjszaka nem a focival álmodom. Ilyenkor, év végén talán könnyebb egy kicsit. Szezon közben minden meccset úgy nézek a televízióban, hogy szakmai szemmel elemzem a látottakat, tollal, papírral a kezemben. Most talán majd megnézek néhány meccset, kizárólag az élvezetért..

Forrás: Kaposvári Rákóczi FC

A szerkesztő ajánlja

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.