Spanyol edzője lesz a Liverpoolnak

FFT

2012. május 18., péntek 08:55, frissítve: péntek 09:06

A Wigan mesterével, Roberto Martínezzel kezd tárgyalásokat a Liverpool. A fiatal spanyol Kenny Dalglisht válthatja a kispadon.

A történelem ismétli önmagát. Rafa Benitezzel sikeres volt a Liverpool, igaz, most egy jóval kisebb névvel akar erősíteni az angol klub. A csalódást jelentő nyolcadik helyen végzett a csapat a Premier League-ben, harminchét ponttal lemaradva a bajnok Manchester City mögött. A váltás jogosnak tűnik, a jelölt személye azonban meglepetés.

Korábban André Villas-Boast vagy éppen a korábbi sikeredzőt, Rafa Benítezt emlegették a kispad fő várományosaként, de angol hírforrások szerint mégis az európai porondon jószerivel ismeretlen szakember lehet a befutó. A Wigan Athletics spanyol edzője, Roberto Martínez eddigi legnagyobb eredménye, hogy 2009 óta rendszeresen bent tartotta a Wigant a Premier League-ben. Vélhetően Liverpoolban más célokat valósíthat meg.

Forrás: BBC

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.