Stieber a Bundesliga-újonc célkeresztjében

FFT

2012. május 21., hétfő 15:00

Régóta ismert, hogy Stieber Zoltán elvágyódik Mainzból, ahol nem jöttek be számításai, nem tudott eleget tenni Thomas Tuchel vezetőedző igényeinek. Most a frissen feljutó Greuther Fürth lehet a következő állomás.

Stieber nem is olyan rég a német másodosztály egyik legjobbja volt az Alemannia Aachen színeiben, de a múlt nyáron Mainzba igazolt, ahol nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Kicker információi szerint az egyik legélénkebben érdeklődő klub az első osztályba jutó Greuther Fürth, amely szívesen látná soraiban a magyar játékost.

A válogatott játékos számára jó hír, hogy nagy a konkurencia a kegyeiért, a Bundesligában maradó FC Augsburg és a kiesett 1. FC Kaiserslautern is szívesen leigazolná Stiebert. A kivásárlási ára 1 millió euró környékén mozog, szerződése 2015-ig szól a Mainz-cal.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.