Suker játékost ajánl a Real elnökének

FFT

2012. június 18., hétfő 10:40, frissítve: hétfő 16:45

Luka Modric lehet José Mourino nagy nyári igazolása, akinek szerződtetését a klub korábbi horvát klasszisa Florentino Péreznek is javasol.

Luka Modric, a horvát válogatott középpályása hamarosan a Real Madrid futballistája lehet.

A Tottenham légiósát mindkét manchesteri csapat kinézte már, sőt, a Chelsea is csábítja, de Modric barátja szerint Spanyolország lesz a labdarúgó következő állomása.

"Nagyon jó cimborák vagyunk – nyilatkozta Mate Bilic, a Sporting Gijon támadója. – Tudom, hogy szereti a Premier League meccseit, de akkor is a spanyol bajnokságba vágyik. Közel van, hogy megállapodjon az átigazolásáról..."

Nos, a hírek szerint a Real Madrid már előkészítette az ajánlatát. José Mourinho nagyon kedveli Modric stílusát, a portugál mester szerint tökéletes párost alkotna Xabi Alonsóval a középpálya tengelyében.

Noha sokak szerint a horvát játékos képességei nem ütik meg a Real szintjét, a madridi klub korábbi klasszisa, Davor Suker állítja: megállná a helyét.

"Képes lenne ezen a szinten futballozni – vélekedett a legenda. – Olyan csapatban kell szerepelnie, amelyik trófeákért küzd. Javaslom Florentino Péreznek, hogy szerződtesse. Ha a Real lemarad róla, vagy a City-be, vagy a Chelsea-be igazol."

Modrichoz is eljutottak Suker szavai.

"Büszke vagyok rá, hogy Davor Suker szerint játszhatnék a Real Madridban. Sokat jelentenek számomra ezek a dicsérő szavak. Hálás vagyok."

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.