Szétszedik az interneten Berki Krisztiánt!

FFT

2012. július 21., szombat 15:25, frissítve: szombat 15:31

A volt Fradi-vezér váci afférja miatt sem lett népszerűbb a szurkolóknál, az elmúlt napoknak durvábbnál durvább kritikákat kapott az interneten. Tény, hogy újabb botránya senkit nem hagyott hidegen.

Egyáltalán már az súlyos hiba volt, hogy a váci vezetők szóba álltak Berki Krisztiánnal – olvasható ki a véleményekből általánosságban. Az FFT az ulloi129.wordpress.com-portál véleményei között mazsolázott, és egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy nem nagyon talált olyan bejegyzést, amelyben megvédték volna Berki Krisztiánt.

Sokan kóklernek, megbízhatatlan embernek írják le a divatmániás celebet, aki mostanság csak nőügyeivel és folyamatos botrányaival tud a címlapokra kerülni. „Már régóta mondogatjuk, hogy a magyar labdarúgást meg kellene tisztítani ettől, meg attól. Úgy látszik, a hiszékenységnek még mindig vannak vámszedői” – értetlenkedik az egyik hozzászóló.

Van olyan, aki szerint a váci bukás Berki „pályafutásának” a végét jelenti: „Úgy gondolom, Berki kifocizta magát a magyar labdarúgásból örökre!” – írja.

Az egyik bejegyzés azt rója fel, hogy a Ferencváros jelenlegi vezetősége egyelőre nem számoltatta el Berkit, s ezzel még tartozik a szurkolóknak: „Kubatov és Orosz adóssága, hogy Berki rács mögé kerüljön” – mutat rá a hozzászóló, egy másik pedig ironikusan érzékelteti: „Nem értem, pedig olyan becsületes troll pofája van. :)”

Berki bukásának híre nem érte teljesen váratlanul a magyar fociszerető társadalmat, a mifocink.blog.hu-n ugyanis Fehér György már előre figyelmeztetett a Vácra leselkedő veszedelemre: „Nem akarom magamat ismételni, de én már a tárgyalások megkezdése előtt, és a tulajdonosváltásnál is megmondta,, több alkalommal hangsúlyoztam, hogy Berki Krisztiánt nem nyugalmat, hanem teljes átláthatatlanságot hoz majd Vácra. Nos, nem engem dicsér, hanem Berkit minősíti, hogy már most igazam van, pedig a Berki még csak másfél hete mutatkozott be Vácon” – írta a szerző még július 16-án.

A volt Fradi-vezér egyébként feltűnőek aktív szokott lenni a legnagyobb közösségi portálon, előszeretettel tesz ki különböző fényképeket, illetve életének privát részleteit is megosztja ismerőseivel. Anno saját rabosított fotóján is viccelődött, mióta azonban a sajtó kitálalta a váci esetet, egyáltalán nem jelentkezett az interneten.

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.