Távozna a Bayernből a középpályás

FFT

2012. június 5., kedd 21:30

Anatolij Tyimoscsuk német lapértesülések szerint távozni szeretne a Bayern Münchenből, és már meg is kereste kérésével a vezetőséget.

„A játékos jelezte a klubnál, hogy a több játéklehetőség reményében el szeretne igazolni” – mondta Giacomo Petralito, Tyimoscsuk segítője egy rádióinterjúban. A Napoli és az AC Milan már be is jelentkezett az ukrán középpályásért.

„Kapcsolatban állok Riccardo Bignonnal, a Napoli sportigazgatójával, aki általános információkat kért tőlem, mivel már sok Németországból Olaszországba való igazolásnál közbenjártam. Sok játékos után érdeklődött, nem csak kimondottan egy után. De köztük volt Tyimoscsuk is” – nyilatkozta Petralito.

Tyimoscsuk 2009-ben igazolt a Bayernhez a Zenittől, ahova 2013-ig köti a szerződése. Azonban a bajorok védekező középpályást szeretnének igazolni, ami az ukrán válogatott játékos lehetőségeit nagyban csökkenthetik, ezért vágyódik el.

Forrás: spox.com

A szerkesztő ajánlja

Vékony Zsolt

Egy szemérmes és roppant energikus ember – hetvenéves Cserhalmi György

Bár az utóbbi években több lesújtó dologgal is szembe kellett néznie, továbbra is kiemelkedő ikonja a magyar színjátszásnak.

Molnár Csaba

Az amerikai elnökválasztást befolyásoló orosz trollok mindennapjai

Tizenhárom orosz a Facebook és Twitter segítségével dróton rángatta az amerikai választók tömegeit.