Távozna a Bayernből a középpályás

2012. június 5., kedd 21:30

Anatolij Tyimoscsuk német lapértesülések szerint távozni szeretne a Bayern Münchenből, és már meg is kereste kérésével a vezetőséget.

„A játékos jelezte a klubnál, hogy a több játéklehetőség reményében el szeretne igazolni” – mondta Giacomo Petralito, Tyimoscsuk segítője egy rádióinterjúban. A Napoli és az AC Milan már be is jelentkezett az ukrán középpályásért.

„Kapcsolatban állok Riccardo Bignonnal, a Napoli sportigazgatójával, aki általános információkat kért tőlem, mivel már sok Németországból Olaszországba való igazolásnál közbenjártam. Sok játékos után érdeklődött, nem csak kimondottan egy után. De köztük volt Tyimoscsuk is” – nyilatkozta Petralito.

Tyimoscsuk 2009-ben igazolt a Bayernhez a Zenittől, ahova 2013-ig köti a szerződése. Azonban a bajorok védekező középpályást szeretnének igazolni, ami az ukrán válogatott játékos lehetőségeit nagyban csökkenthetik, ezért vágyódik el.

Forrás: spox.com

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.