Tévez megegyezett a Milannal

FFT

2011. december 7., szerda 09:49, frissítve: kedd 18:50

Az AC Milan megegyezett Carlos Tévezzel a személyes feltételekről, az argentin januárban kölcsönbe érkezne Milánóba. Kérdés, a Manchester City elfogadja-e az ajánlatot.

Adriano Galliani, a Milan elnöke elmondta, az olasz klub megegyezett Tévezzel a személyes feltételeket illetően, már csak arra várnak, hogy a City is belemenjen az alkuba. Tévezt a téli átigazolási szezonban venné kölcsön a Milan, az olaszok elővásárlási jogot is szereznének, hogy később végleg megkaparinthassák az argentin csatárt.

„Tegnap és ma nagy lépést tettünk a csapat megerősítése felé. Tárgyaltam Tévez ügynökével, a helyzet világos: a Milan megegyezett a játékossal, elküldtük a tervezetet a Manchester Citynek, kölcsönvennénk őt, és ha bizonyos feltételek teljesülnek, elővásárlási jogot is szereznénk. Hogy miért fogadná el ezt a City? Tévez nem játszik, de remek játékos és ha nálunk is jól teljesít, akkor megvesszük” – mondta Galliani a Milan tévécsatornájának.

„Tévez egy rakás pénzről mond le, óriási bónuszai voltak a Citynél a Premier League és a Bajnokok Ligája miatt. Beszéltem Carlitosszal, csatlakozni akar hozzánk. A megegyezés félúton jár, a City válaszára várunk. Ha Tévez megérkezik, az olasz futball is egy új bajnokot köszönthet. Közel vagyunk, a játékos anyagilag hatalmas áldozatokat hozott, hogy idejöhessen a Milanba. Remélem a City igent mond, természetesen vannak más érdeklődők is, de mi vagyunk a legkedvezőbb helyzetben.”

Forrás: skysports.com

A szerkesztő ajánlja

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: „Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán”

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.