Kizárt, hogy távozik az AC Milan védője

FFT

2012. május 27., vasárnap 14:35

Thiago Silva a legkeresettebb védőjátékos Európában, mégsem fogja elhagyni az AC Milant idén, ezt ő maga jelentette be.

Az utóbbi hetekben rendszeres témát szolgáltatott a sportsajtó számára Thiago Silva, pontosabban a Thiago Silva körüli hercehurca. A brazil védőt hírbe hozták a Real Madriddal, a Manchester Cityvel és a Paris Saint Germainnel is, de ő nem akar eligazolni.

„A Milanban játszom, alapvető része vagyok a csapatnak, és nem eladó. Hogy szeretnék-e a Premier League-ben vagy a La Ligában játszani? A válaszom abszolút nem. Boldog vagyok a Milanban” – szögezte le Thiago Silva.

Azonban ő és Zlatan Ibrahimovic is erősítéseket szorgalmaznak, hogy visszahódíthassák a bajnoki címet és más trófeákkal is gazdagíthassák a már amúgy is roskadozó vitrint.

„Ibrahimovic és én ugyan úgy gondolkozunk: mindketten azért igazoltunk ide, hogy kupákat nyerjünk, épp ezért maradunk is. A Milannak már így is erős a kerete, de az idei szezon megmutatta, még több minőségi játékosra van szükségünk, hogy visszatérhessünk a sikerek útjára.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.