Több csapat is vitte volna a spanyol reménységet

2012. szeptember 21., péntek 10:30

Spanyol sajtóhírek szerint több csapat Iscóért tett komoly ajánlatát is visszautasította a Málaga az átigazolási időszak végén. A Bajnokok Ligája csoportkörének első játéknapján két gólt szerző fiatal támadót az angol Tottenham és az orosz Anzsi Mahacskala is szerette volna megszerezni.

A katalán Sport című lap szerint a londoni klub 12 millió eurót és Giovani dos Santost, a dagesztáni együttes 20 millió eurót adott volna a 20 éves játékosért. A Málaga azonban egyik ajánlatot sem fogadta el, a Barcelona megkeresését pedig az AS szerint – édesapja tanácsára – Isco utasította vissza. A csatár szerződésében 21 millió eurós kivásárlási ár szerepel, amely a kontraktus 2016 júniusi végéig minden nyáron automatikusan egymillióval nő.

Forrás: Sport TV

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.