Torres triplázott, Buzsákyék méretes zakót kaptak + Videó

FFT

2012. április 29., vasárnap 17:35, frissítve: vasárnap 17:37

A Premier League 36. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Chelsea 6–1-re kiütötte a Buzsáky Ákost kezdőként bevető Queens Park Rangerst. Fernando Torres triplázott, a QPR a kiesés szélére került...

Már 46. másodpercben előnybe került a Chelsea, amely a 13. percben már a meccset is eldöntötte, a szünetre pedig azt is bizonyossá tette: kiütéses győzelemmel vág vissza a QPR őszi, 1–0-ás győzelméért. A Buzsáky Ákost 66 percig szerepeltető, kiesés ellen küzdő együttes egy remek formában lévő Chelsea-vel találta szembe magát, amelyben Fernando Torres is rátalált góllövő cipőjére: első londoni mesterhármasát jegyezte vasárnap.

A QPR-nak nem jött jól a súlyos vereség, hiszen így immár rosszabb a gólkülönbsége az utóbbi hetekben megtáltosodó, és a Rangerst 3 ponttal megelőző Wiganhez képest. Noha Mark Hughes együttese még nem csúszott kieső helyre, a mögötte azonos pontszámmal álló Bolton egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A Chelsea egy pontra megközelítette a negyedik Newcastle csapatát.

Chelsea–Queens Park Rangers 6–1 (Sturridge 1., Terry 13., Torres 19., 25., 64., Malouda 80., ill. Cissé 84.)A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.