Újabb robbantásra készül Dzsudzsák egykori csapata

FFT

2012. augusztus 22., szerda 22:30

Az egyik portugál lap szerint újabb nagy halat fogna az Anzsi Mahacskala: a kiszemelt nem más, mint az Atlético Madrid gólvágója, Radamel Falcao.

A kolumbiai támadó az előző nyáron negyvenmillió euró fejében került a spanyol bajnokságba, és rögtön első évében az Atlético Madrid legjobb játékosa volt: 34 bajnokin 21 gólt szerzett, továbbá az Európa-ligában is kulcsszerepet vállalt csapata sikerében.

Látva Falcao mutatóit és kiegyensúlyozott teljesítményét, az Anzsi kész mindent megtenni, hogy szerződtesse a gólzsákot: a portugál A Bola úgy tudja, Szulejman Kerimov 68 millió eurót ajánlott az Atléticónak, ami csupán hétmillióval kevesebb, mint a Falcao szerződésben rögzített kivásárlási ár. Nem is olyan lehetetlen tehát az átigazolás.

Forrás: AS

A szerkesztő ajánlja

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Favero-Fürjész Judit Éva

80 éves Adriano Celentano, aki nem fél a politikától

„Ma mindenki fél a szavaktól, csak olyan dolgokat lehet mondani, amelyek senkit nem zavarnak” – vallja a népszerű olasz énekes-színész.