Hatalmas csapás érte Beckhamet

FFT

2012. július 13., péntek 14:45

Nem mennek jól David Beckham dolgai, miután Steward Pearce nem nevezte az olimpiai keretbe, az olimpiai láng meggyújtásáról is lemondhat a Los Angeles Galaxy középpályása.

Nem alakul David Beckham álma szerint a londoni olimpia, lassan úgy tűnik rémálom lesz az angol futballista számára. Nem elég, hogy Stuart Pearce kihagyta a brit válogatott keretéből, az olimpiai láng meggyújtásáról is letehet a Galaxy sztárja.

Az arcát adta az ötkarikás játékokhoz, mégsem kapott főszerepet. „Nagyon büszke lettem volna, ha részt vehettem volna a játékokon és képviselhettem volna hazámat, pláne ekkora porondon. Hihetetlen lett volna – fogalmazott Beckham. – Életem egyik legbüszkébb pillanata volt, mikor megkaptuk a rendezési jogot, de hát az élet megy tovább.”

Forrás: spox.com

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.

Stier Gábor

„Nem tiltakoznék amiatt, ha Ungvár felett magyar zászló lengene”

Az új hidegháború áldozatának tartja magát Oleg Bondarenko, az EU-ból lengyel döntésre kitiltott moszkvai politológus. Interjú.