Újabb nagyágyú hagyja el az Intert

FFT

2012. június 30., szombat 19:34

Diego Forlán és az Inter szerződést bontott, így Lúcio után egy újabb nagy név távozhat Miláánó kék-fekete feléből, noha az uruguayi nem menne messzire.

Még a várost sem hagyná el Forlán, mégis klubot válthat, az AC Milan élénken érdeklődik a 2010-es vb legjobbjának választott csatár iránt. Sajtóértesülések szerint az urugayi támadó kétéves szerződést írhat alá a piros-feketéknél, ahol évi 4 millió eurót keresne.

Robinho esetleges távozása miatt Massimiliano Allegrinek alternatíva után kell néznie, Forlán mellett Salomon Kalou-t, Andrij Jarmolenkót és Maxi Lopezt is szóba hozták a klubbal.

Az uruguayi válogatott játékos nem tudott stabil helyet kialakítani magának az Inter kezdőjében, Giampaolo Pazzini és Diego Milito mögött csak harmadik számú csatár volt Andrea Stramoccioni csapatában.

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.