Újpesten is nyerni akar a Vidi fiatal játékosa

FFT

2012. május 23., szerda 16:44, frissítve: szerda 18:31

A Videoton fiatal középpályása, Kovács István örömmel látta, hogy csapata kiválóan teljesített tavasszal, ezért vasárnap, az Újpest elleni találkozón is győzelmet remél.

„Több mint valószínű, hogy másodikak leszünk, de matematikailag ugye még nem biztos. Attól függetlenül, hogy már az egy pont megszerzése is ezüstérmet jelentene, mindenféleképpen győzelmet várok. Nagyon jó tavaszi szezont fut a csapat, úgyhogy azzal szeretnénk feltenni a koronát erre a sorozatra, hogy nyerünk a Szusza Ferenc Stadionban” – nyilatkozta Kovács a Videoton hivatalos honlapjának.

A fiatal játékos később kiemelte, hogy a csapatban mindenki győzelemre játszik, az eredmények pedig azt mutatják, a Videoton jó úton jár.

„Természetesen külön öröm lenne a csapat számára, ha a Vidi adná a liga gólkirályát. Biztos vagyok benne, hogy minden játékos, aki lehetőséget kap, azon lesz, hogy ehhez hozzásegítse Nikót vasárnap, de a legfontosabb ezúttal is a győzelem” – tette még hozzá.

Az Újpest–Videoton találkozót egyébként egy időpontváltozás miatt vasárnap 15:30-tól rendezik a Szusza Ferenc-stadionban.

Forrás: vidi.hu

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.