Ünnepélyes kezdőrúgás az El Clásicón

FFT

2011. december 5., hétfő 09:55, frissítve: csütörtök 18:12

A Real Madrid vezetősége úgy döntött, hogy a szombati El Clásicón a Davis-kupa tagjai végezhetik ez az ünnepélyes kezdőrúgást.

A teniszezők csapatbajnokságán vasárnap ünnepelhetett a spanyol válogatott, miután Rafael Nadal négy játszmában legyőzte Juan Martin Del Potrót, és ezzel biztossá tette, hogy Spanyolország ötödször is megnyeri a Davis-kupát.

A játékosok közül Rafael Nadal közismerten nagy Real Madrid-szurkoló, rajta kívül pedig a csapat további két tagja, Feliciano López és Fernando Verdasco is a fővárosiaknak szurkol, mindannyian gyakran látogatnak ki a Bernabéu-stadionba.

Florentino Pérez a döntő után határozott úgy, hogy meghívja a teniszezőket a szombati rangadóra, amikor a Real Madrid a Barcelonát fogadja a Bernabéuban. Mielőtt megkezdődne a meccs, közösen fogják elvégezni az ünnepélyes kezdőrúgást.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.