Van Persie megszerzésére utalgat Mancini

FFT

2012. június 1., péntek 15:00

Roberto Mancini, a Manchester City olasz menedzsere csak akkor igazol támadót, ha távozik egy, de az Robin van Persie lehet.

Mancini utalást tett arra, hogy még ezen a nyáron megszerzi a City Robin van Persie-t az Arsenaltól. Ismert ugyanis, annak ellenére, hogy az Arsenal minden követ megmozgat a holland csatár maradásra bírása érdekében, van Persie nem sok hajlandóságot mutat a hosszabbításra.

„Csak egy csatárt fogunk igazolni akkor, ha egy támadónk távozik. De mindegyiküket meg akarjuk tartani” – nyilatkozta az olasz Tuttosportnak Mancini.

Az Arsenal gólfelelősével kapcsolatban a következőket mondta: „Van Persie egy klasszis játékos. Teljesen más a szituációja, mint Clichynek és Nasrinak, mikor megvásároltuk őket. Nehéz lett volna őket Londonban tartania Wengernek – majd sejtelmesen hozzátette. – Elképzelhetetlen, hogy leigazoljuk Cavanit a jelenlegi áráért, van Persie teljesen más.”

Forrás: goal.com

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.