Vannak még célok a Loki számára

FFT

2012. május 18., péntek 14:22

A Debrecen már bajnokként lép pályára a Honvéd otthonában az NB I 29. fordulójának vasárnapi játéknapján. A találkozó előtt a hajdúságiak vezetőedzője nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

„Mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk, így most is csak a Honvéd elleni bajnokival foglalkozunk, és úgy készülünk, hogy a lehető legjobban tudjunk szerepelni és megszerezzük a három pontot” – fogalmazott Kondás Elemér.

Hozzátette, jó csapatnak tartja a Honvédot, ezt mutatja szerinte az is, hogy a kispestiek még versenyben vannak a nemzetközi kupaszereplést érő helyekért: „Biztosak vagyunk benne, a Honvéd is megtesz mindent a győzelem érdekében, hiszen a negyedik hely nemzetközi porondot jelent, viszont nekünk arra kell törekedni, hogy megvédjük a presztízsünket. A Kispest vegyes eredményt produkált, de úgy gondolom, jó csapat, jó játékosok alkotják a keretet, így mindenképpen figyelni kell rá” – vélekedett.

A Honvéd–Debrecen találkozót vasárnap 16 órától rendezik.

Forrás: Debreceni VSC

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.