Leszámolás Fehérváron! + videó + fotók

FFT

2012. február 25., szombat 18:02

Nagy lépést tett a bajnok Videoton a Magyar Kupa négy közé jutásáért, hiszen a székesfehérváriak magabiztos, helyenként közönségszórakoztató játékkal ütötték ki a Győrt.

(A képre kattintva galéria nyílik. Fotók: Bakány Lajos)

 

Magyar Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés

Videoton FC–Győri ETO FC 5–1 (2–0)

Sóstói Stadion, 2000 néző. Vezette: Solymosi Péter (Szpisljak Zsolt, dr. Varga Zsolt)

Videoton: Bozsovics – Brachi, Vinícius, Caneira, Szolnoki – Oliveira (Gyurcsó 80.), Tóth B., Sándor Gy. (Mitrovics, 58.), Kovács I. (Torghelle, 63.), Walter Lee – Nikolics N.
Győr: Molnár P. – Takács Á., Fehér Z., Djordjevics, Völgyi – Koltai T., Pilibaitis, Pátkai (Windecker 81.), Trajkovics – Varga R. (Alekszidze 70.), Ahjupera (Ji-Paraná 75.)

Gólszerzők: Walter Lee (14.), Nikolics N. (39. – 11-esből), Sándor Gy. (48. – 11-esből), Oliveira (67.), Torghelle (90+2.) ill. Windecker (85.)

Sárga lapok: Sándor Gy. (32.) ill. Trajkovics (27.), Fehér Z. (37.), Pátkai (48.)

 

Paulo Sousa (Videoton) a Sport TV-nek:

– Elégedett vagyok a látottakkal. Mindent, amit taktikailag elvártam, azt betartották a fiúk. Fegyelmezetten, jól játszottak és sok helyzetet alakítottak ki, még ennél is több gólt lőhettek volna. Mindig űzöm és hajtom a csapatomat, csak a játékra koncentrálok, hogy végig harcoljanak a srácok. A foci a szenvedélyről szól, én pedig ezt próbálom átadni.

Csertői Aurél (Győr) a Sport TV-nek:

– Könyörtelenül kihasználták a hibáinkat a Videoton játékosai. Jól kezdtünk ugyan, de az első gól megfogott minket. Annyira nem voltunk rosszak, mint azt az eredmény mutatja. Le kell vonni a tanulságokat, ki fogjuk elemezni a mérkőzést, remélem, hogy ennél jobbak eredményeket érünk majd el a bajnokságban...

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.