Vidi helyett Katar vagy az MLS

FFT

2011. december 14., szerda 12:13, frissítve: kedd 20:24

A nyáron állítólag a Videoton által is megkörnyékezett Parma-csatár, Hernán Crespo a bajnokság végén befejezi Serie A-s pályafutását, de a Közel-Keleten vagy az MLS-ben még kipróbálná magát.

A 36 éves, korábbi argentin válogatott Crespo karrierje nagy részét Olaszországban töltötte. Volt a Lazio, az AC Milan és az Inter játékosa is. Tavaly januárban tért vissza korábbi sikerei helyszínére, Parmába, de elmondása szerint júniusban abbahagyja a focit – legalábbis ezen a szinten.

„Ez már a búcsúszezonom. Júniusban befejezem a játékot, legalábbis a legmagasabb szinten. Szinte biztosan elhagyom Olaszországot, de addig folytatom a kemény munkát, mert élvezem, amit csinálok.

Nem zárom ki, hogy Dubaiba, Katarba vagy Amerikába igazolok. Csak olyan hely jöhet szóba, ahol valami kihívást is érzek. Nyugodt környezetben szeretnék visszavonulni, mielőtt visszatérek Olaszországba.”

Crespo legszívesebben a Parma irányításából venné ki a részét sportvezetőként.

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.