Visszautasíthatatlan Vidi-ajánlat Kovács Istvánért

FFT

2012. január 12., csütörtök 19:46

A Haladás hivatalos honlapja szerint Kovács István félmillió euróért, a továbbértékesítésből származó huszonöt százalékért, plusz Nagy Dánielért a Videotonhoz szerződik.

Írásos ajánlatot tett Kovács Istvánért a Videoton, és a haladas.hu beszámolója szerint az utánpótlás-válogatott középpályás 500 ezer euróért és Nagy Dánielért cserébe a székesfehérvári klubhoz igazol, és amennyiben a Videoton a későbbiekben eladja a labdarúgót, a vételár 25 százaléka a Haladást illet.

„Az tény, hogy ma e-mailen írásos vételi ajánlat érkezett a Videoton ügyvezetőjétől, Tassy Márktól – felelte Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a honlapnak. – Hogy az ügyet felgyorsítsuk, az ajánlatot valamennyi tulajdonosnak azonnal továbbküldtem. Az információt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom."

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.