Volt Barcelona-klasszist akar a Real Madrid

FFT

2012. május 17., csütörtök 16:30

José Mourinho nemrég állítólag azt mondta Florentino Péreznek, a Real Madrid elnökének, hogyha jövőre BL-címet kér, akkor vegye meg Yaya Tourét a Manchester Citytől.

Könnyen lehet, hogy a nyáron elhagyja az angol bajnokcsapatot Yaya Touré. A Manchester City elefántcsontparti középpályását több nagy klub is elcsábítaná Angliából, de mind közül a legkomolyabbnak a Real Madrid érdeklődése tűnik. Touré szerződtetése azért lenne különösen pikáns, hiszen korábban meghatározó tagja volt a rivális Barcelonának. José Mourinho, a blancók edzője a minap állítólag azzal traktálta Florentino Pérezt, hogy amennyiben a klub elnöke jövőre Bajnokok Ligáját akar ünnepelni, akkor nyúljon a zsebébe, és fizesse meg Yayát.

A futballista menedzsere elmondta: ügyfele kedveli Mourinhót, és szívesen dolgozna vele. Ugyanakkor azt sem zárta ki, hogy Touré végül visszatér a katalán sztárcsapathoz.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.