Volt Barcelona-klasszist akar a Real Madrid

FFT

2012. május 17., csütörtök 16:30

José Mourinho nemrég állítólag azt mondta Florentino Péreznek, a Real Madrid elnökének, hogyha jövőre BL-címet kér, akkor vegye meg Yaya Tourét a Manchester Citytől.

Könnyen lehet, hogy a nyáron elhagyja az angol bajnokcsapatot Yaya Touré. A Manchester City elefántcsontparti középpályását több nagy klub is elcsábítaná Angliából, de mind közül a legkomolyabbnak a Real Madrid érdeklődése tűnik. Touré szerződtetése azért lenne különösen pikáns, hiszen korábban meghatározó tagja volt a rivális Barcelonának. José Mourinho, a blancók edzője a minap állítólag azzal traktálta Florentino Pérezt, hogy amennyiben a klub elnöke jövőre Bajnokok Ligáját akar ünnepelni, akkor nyúljon a zsebébe, és fizesse meg Yayát.

A futballista menedzsere elmondta: ügyfele kedveli Mourinhót, és szívesen dolgozna vele. Ugyanakkor azt sem zárta ki, hogy Touré végül visszatér a katalán sztárcsapathoz.

Forrás: Marca

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.