Új autót nyerhet, és ehhez csak a család KRESZ-tudására lesz szüksége

Skodát, ráadásul.

Forrás: Police2024. 04. 23. 6:00
Fotó: Police
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra elindítja a rendőrség a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet a Rendőrség baleset-megelőzési szervezete, az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervez a fő támogatók, az Autós Nagykoalíció és a Skoda Magyarország bevonásával. Az elmúlt évben a területi versenyeken több száz család vett részt – adta hírül a Police.hu.

Idén április 27. és június 8. között húsz helyszínen – főváros és vármegye székhelyek – megrendezik a vetélkedősorozat területi versenyeit.

A versenyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család nevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

A verseny fődíja egy Skoda Scala személygépkocsi, és bevonják az oktatási intézményeket is. Bővebben a versenyről ide kattintva olvashat. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.