Felcsútra készülnek a devizakárosultak

MN

2018. január 21., vasárnap 20:48, frissítve: vasárnap 20:53

Ismét Felcsúton szeretnének focizni a „Nem adom a házam” devizahiteles mozgalom aktivistái, s a január 27-én délben kezdődő edzést videón meg is örökítik, ahogy ezt már korábban is többször megtették.

Lapunkhoz eljuttatott közleményük szerint „2018-ban, a győzelem évében is birtokba vesszük a pénzünkön épített focipályát”. Emlékeztetnek, „legutóbb, 2017 utolsó napján a focizás után ellátogattunk a mesterhez (Mészáros Lőrinc). Szerettük volna, ha megtanít minket, hogyan lehet óránként 11 milliót közbeszerezni”.

Nem akarják azonban kisajátítani az eseményt, ezért mindenkit felszólítanak: ha van kedve „egy jó mókához Orbán játékszerén, akkor tartson velük. S aki tud, feltétlen hozzon magával egy focit is”.

Az előző közös focizás felvétele itt látható.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.