Közel félmilliárdért reklámozza Kuna Tibor a MÁV-ot

MN

2018. január 11., csütörtök 17:34, frissítve: csütörtök 18:07

Csaknem félmilliárd forintért népszerűsítik az állami vasúttársaságot Szijjártó Péter barátjának a cégei – derül ki a MÁV honlapján közzétett szerződéslistából, a hírt a Hír TV szúrta ki. A Szijjártó Péterhez közel álló Kuna Tibor vállalkozásai 480 millió forintot kapnak a másfél hónapos kampányért, amely a MÁV tavalyi eredményeit propagálja.

Tavaly év végén Mészáros Lőrinc több vidéki napilapjában is megjelent egy nyolcoldalas hirdetési melléklet a vasúttársaságról.

Közben a MÁV rövid, egyhetes határidővel írt ki pályázatot médiatartalom-szolgáltatásra. A nyertes kísérleti jelleggel készít szórakoztató, illetve oktató programokat, amelyek a forgalmasabb budapesti pályaudvarokon, valamint Balatonfüreden és három, wifivel ellátott vasúti kocsiban érhetők majd el.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.