Több termékét is visszahívta a Metro áruház

MTI

2018. január 12., péntek 17:19, frissítve: péntek 21:28

Minőségi hiba miatt kezdeményezte a Metro Kereskedelmi Kft. a szénsavmentes, 0,75 literes, üveges Szentkirályi ásványvíz visszahívását, valamint elővigyázatosságból fölfüggesztette az 1 kilogrammos, Aro márkájú füstölt lazac forgalmazását is, mert a termék érzékszervileg nem volt megfelelő – közölte a Metro Kereskedelmi Kft. a honlapján pénteken.

Az MTI által szemlézett hír szerint az érintett Szentkirályi ásványvizet február 28-áig, az Aro márkájú füstölt lazacot pedig január 31-éig vihetik vissza a vásárlók bármelyik Metro áruház vevőszolgálati osztályára; a termékek árát visszatérítik – tették hozzá. 

A közlemény szerint az áruház az 5999881783148 vonalkóddal ellátott, 2018. augusztus 19., augusztus 26., szeptember 6. és október 4. minőségmegőrzési idejű ásványvizeket, illetve a 5905912400373 vonalkóddal ellátott, 1 kilogrammos, Aro lazacokat hívta vissza, utóbbiak 2018. január 20-áig, január 27-éig és január 31-éig őrzik meg szavatosságukat. 

Mindkét termék forgalmazását az áruház 2018. január 12-étől felfüggesztette.

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.