Újabb cége lett a Quaestor fura tulajdonosának

MNO

2016. január 7., csütörtök 21:33

Építkezésekkel foglalkozó minicéget alapított a Quaestor-csoport pünkösdi királya.

Orgován Béla tápiósági büntetett előéletű közmunkás a Quaestor-ügy után Galgagyörkön dolgozott pékként az Index információi szerint. A HVG nyomán azt írják, hogy Orgován élete most megváltozik, mivel év végén hárommilliós tőkével új céget alapított, az Enilontal Kft.-t.

A cégnek egyelőre csak Orgován a tagja, építési munkákat fog végezni. Orgován tavaly januárban egyébként két hasonló minicéget is alapított, a HVG szerint ezen minicégekbe lehetett a Quaestor-csoport vagyontárgyait átcsoportosítani.

Orgován rövid ideig vagyonmentés céljából lett a Quaestor ügyvezető igazgatója és tulajdonosa, ám kinevezését hamar érvénytelenítették. Orgovánt csak amiatt terheli felelősség, ami a Quaestornál 2015. március 16. és 26. között történt.

Legutóbb akkor került a hírekbe a tápiósági férfi, amikor nyáron kiderült: 17 millió forintért informatikai cégbe szállna be tulajdonosként. Erről a Hír TV riportjából tudhat meg többet.

A szerkesztő ajánlja

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.