Artmozik Éjszakája: az idei filmkínálat legjobbjait vetítik

Grund

2012. július 17., kedd 16:59, frissítve: kedd 17:01

A Művész, a Puskin és a Toldi mozi ad otthont az első Artmozik Éjszakájának augusztus 24-én. Az idei filmkínálat legjobb alkotásait tűzik műsorra a filmszínházak.

A Budapest Film Zrt. tájékoztatása szerint az Artmozik Éjszakáján az érdeklődők egy karszalag megvásárlásával vehetnek részt, a belépő bármelyik film megtekintésére jogosít. Az első előadások augusztus 24-én 20 órakor, az utolsó vetítések reggel 6 órakor kezdődnek.

A filmszínházak színes programokkal készülnek: a Művész moziban különleges borokat, a Puskinban koktélokat és kávékat kóstolhat a közönség.

A Művész műsorán egyebek mellett olyan alkotásokat találhat a közönség, mint a Toszkán szépség, az Életrevalók, a Kínai, elvitelre, a Shame – A szégyentelen, a Nathalie második élete, a Szex felsőfokon, a Bordélyház, a Bikanyak, az Államérdekből vagy a Bor, tangó, kapufa című film. A Puskinban megtekinthető például a Madagaszkár 3, a Jégkorszak 4, a Sötét lovag – Felemelkedés, A diktátor vagy a Hófehér és a vadász című film. A Toldi programjáról a szervezők későbbre ígértek tájékoztatást.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.