Az öregedésről is mesél a közkedvelt komikus

PR

2012. augusztus 11., szombat 01:12

Életéről, pályafutásáról és az öregedéssel járó tapasztalatairól mesél újabb memoárjában Billy Crystal, aki jövőre, 65. születésnapjára tervezi a könyv megjelentetését.

A komikustól és notórius Oscar-házigazdától megszokott önironikus vallomásokat ígérő kötet a Henry Holt and Co. kiadó gondozásában lát napvilágot 2013 márciusában. A kiadó csütörtöki közleménye szerint a színész a korral járó feledékenységét, álmatlanságát, az orvosoknál tett számtalan látogatását is kifigurázza, továbbá azokat a humoros gondolatait is megosztja az olvasókkal, amelyek ruhátlan testén végigtekintve jutnak eszébe.

„Miközben nem is emlékszem az életemre, arra gondoltam, le kellene írnom” – fogalmazott a Harry és Sally sztárja. „A hatvanötödik olyasmi, amit meg kell ünnepelni, és örülni kell neki, de jó alkalom arra is, hogy felidézze az ember a mögötte álló jó és rossz időket” – fűzte hozzá.

Crystal, aki februárban kilencedik alkalommal vezette az Oscar-gálát, első memoárját 1986-ban jelentette meg Absolutely Mahvelous címmel. A közkedvelt komikus egyúttal több gyermekkönyv szerzője, valamint az apja visszaemlékezéseire reflektáló, 2005-ben Tony-díjat nyert Broadway-show-ja, a 700 Sundays is megjelent nyomtatásban.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.