Britain's Got Talent: mindenki a magyarok elsöprő sikerét várja

GB

2013. június 8., szombat 12:03, frissítve: szerda 08:16

Las Vegas-i karrier várhat a magyar Attraction látványszínházra, amelyet a Britain's Got Talent brit televíziós tehetségkutató vetélkedősorozat szombat esti döntőjének abszolút favoritjaként tart számon a londoni fogadóipar és a brit sajtó.

A magyar társulat a legtöbb közönségszavazattal jutott be az ITV kereskedelmi televízió által évente megrendezett vetélkedősorozat idei döntőjébe a múlt heti utolsó elődöntőből. A The Sun – a legnagyobb példányszámú brit napilap – szombati kiadásában felfedte: tudomása szerint Simon Cowell, a show producere és zsűrijének elnöke titokban már elkezdte az előkészületeket az Attraction „áttelepítésére” Las Vegasba, az amerikai szórakoztatóipar fellegvárába, ahol az egyik legnagyobb megashow, a Cirque du Soleil riválisaként léptetné fel a magyar együttest.

Cowell még abban az esetben is támogatná az Attraction karrierjét, ha a társulat mégsem nyerné meg a szombati döntőt, mivel „egy vagyont” remél a magyar árnytáncosoktól – írta a brit lap. A Britain's Got Talent egyik bennfentese azt mondta a The Sunnak, hogy „Cowell szilárd meggyőződése szerint az Attraction jövője Las Vegasban van”.

A döntőt érő produkció:

A The Sun úgy tudja, hogy a társulat „a brit nép előtt tisztelgő” műsorral igyekszik megnyerni a zsűri és a nézők szívét a döntőben. Az erre a különleges alkalomra koreografált, „Best of British” jellegű összeállításban állítólag feltűnik II. Erzsébet királynő, Sir Winston Churchill néhai brit miniszterelnök, és megelevenedik a tavaly nyári londoni olimpia is.

Magyar Nemzet hírlevél

Legizgalmasabb cikkeink naponta egyszer az ön e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Ez az emailcím nem érvényes

A magyarok a szombati döntő favoritjai

A londoni fogadóirodák körében messze a magyar társulat a szombat esti döntő favoritja. Az egyik legnagyobb fogadóhálózat, a Ladbrokes szombat hajnalban az összes induló közül a magyar társulat győzelmét kínálta játékra listavezetőként, 2/7-es nyereményesélyt kiírva az Attraction döntőbeli diadalára. Ez azt jelenti, hogy aki erre a tétre tesz fel 100 fontot, és fogadása bejön, a jutalékok és egyéb járulékok levonása után hozzávetőleg mindössze 129 font nyereményre számíthat.

A Ladbrokes esélylistájának második helyezettje, Jack Carroll, a 14 éves humorista is messze lemaradva, 5/1-es nyereményeséllyel követi a magyarokat. Az esélyek megítélésbeli különbségét jelzi, hogy aki az ő győzelmére tesz fel 100 fontot, helyes tipp esetén 600 fontot kasszírozhat a jelenlegi kiírás alapján.

A szintén magyar Freelusion Táncegyüttes 3D-s táncával a Britain's Got Talent legjobb 45 produkciója közé került, ám a május 30-i, harmadik középdöntőből nem sikerült továbbjutnia – a négyes akkor képregények szuperhőseit idézte meg.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.