Családi utcabál Varró Danival

Grund

2012. május 29., kedd 18:20, frissítve: kedd 18:20

Idén is a nyár elején, június 10-én rendezik meg a Farkasréti Szomszédolót az érdi úti játszótér mellett immár nyolcadik alkalommal.

A nyolcadik alkalommal megrendezendő családi utcabál programját zenedélután, gyermekprogram, költői előadás és egy esti koncert alkotja. Ezen a vasárnapi délutánon az eddigi hagyományok szellemében kitűnő alkalom nyílik arra, hogy egy pohár ital és egy jó program mellett mindenki elbeszélgethessen a barátaival és szomszédaival, vagy éppen arra, hogy új barátokat szerezzen.

A 16 órakor kezdődő, családias hangulatú rendezvényen idén a country és ír zenét játszó Less Cups együttes zenél, majd a Hangoló Zenés Gyermekszínház s ezután Varró Dániel lép fel, míg az esti órákban a rockos talpalávalót a Cool Miners együttes szolgáltatja. Bővebb információ itt olvasható.

A szerkesztő ajánlja

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.

Lándori Tamás

Sokmilliós támogatást nyert a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.