Folytatódik a Csak színház és más semmi

MTI

2017. január 3., kedd 20:05, frissítve: kedd 20:42

Folytatódik a Csak színház és más semmi című magyar tévésorozat: február végétől péntek esténként a Duna TV-n láthatók az új részek. A fő bonyodalmat ezúttal nem Schell Judit és Csányi Sándor viharos szerelmi élete okozza.

A Csak színház és más semmi első évadában válófélben volt a híres díva, Alinda (Schell Judit) és rendező férje, Barna (Csányi Sándor), a második évadra viszont rendbe hozzák a házasságukat és gyermekvállaláson gondolkodnak.

Az igazgató, Dénes (Szervét Tibor) és a dramaturg, Petra (Szávai Viktória) viszont szétköltöztek. Dénes Kittyvel (Pálos Hanna) lakik, Petra pedig netes társkereső oldalakon igyekszik új párt találni. A színház komoly anyagi gondokkal küzd, ezért mindennél fontosabb, hogy az új bemutató sikeres legyen. Ennek érdekében egy tehetséges fiatal rendezőt (Klem Viktor) szerződtetnek, aki ragaszkodik hozzá, hogy saját kiszemeltje (Mikecz Estilla) legyen a főszereplő.

A színházban újra kitör a háború, és felbukkan egy gazdag befektető is, ami hamarosan komoly bonyodalmakhoz vezet.

A sorozatot Goda Krisztina vígjátéka, a Csak szex és más semmi ihlette. A Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével készült film története is egy színházban játszódott, és olyan sikeres lett, hogy az alkotók inkább nem a mozifilmet folytatták, hanem sorozatot írtak. A két főszereplőt alakító színész és a színházi közeg változatlan maradt, de sorozat története nem a Csak szex és más semmi történetét folytatja.

A új évadban olyan színészekkel bővült a csapat, mint Tenki Réka, Dobó Kata és Klem Viktor. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), valamint a Megafilm Service sorozatának vezető írója változatlanul Divinyi Réka, forgatókönyvírója Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás, a sorozatot Miklauzic Bence és Orosz Dénes rendezte, producere Kálomista Gábor volt.

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.