Így még biztosan nem hallotta a Despacitót

MN

2018. február 2., péntek 09:26, frissítve: péntek 10:18

Luis Fonsi betör a kínai piacra: a szingapúri JJ Lin közreműködésével elkészítette élete slágerének, a Despacitónak a mandarin nyelvű változatát – írja a Quartzy. A Puerto Ricó-i énekes hivatalos YouTube-csatornájára a múlt héten feltöltött dal ezt a címet kapta a keresztségben: 緩緩 (Huan huan), azaz Lassan – az eredeti spanyol cím lassacskánt jelent.

A dal érdekessége, hogy akárcsak a Justin Bieberrel közös verzióban, itt is próbálkoznak az énekesek a másik nyelvén megszólalni. „Hihetetlenül nehéz ennyire eltérő nyelveken énekelni a különböző hangképzések miatt, de mindketten remekül és gyorsan megoldották a maguk feladatát” – mondta a Billboardnak a mandarin változatot író Tat Tung.

A szerkesztő ajánlja

Kerekes Zsolt

„Orbán Viktor tisztában van vele, hogy nagyobb valószínűséggel veszíteni fog”

Az elégtétellel való fenyegetés azt mutatja, a választás utánra is ki van tűzve a feladat: összetartás, ellenállás, visszavágás.

Grimm Balázs

Egy édesanya és az ő halálos beteg kisfia, akiket magára hagyott az állam

Az olcsó gyógyszereket megkapják támogatottan, a drágákat nem, miközben 74 ezer forintból próbál megélni a kis család.

Stier Gábor

Theresa May és a Nyugat sokat segített Putyinnak

Komoly reformokra a széles körű felhatalmazás ellenére sem nagyon számít a lapunk által megkérdezett politológus, Ilja Grascsenkov. Interjú.

Ficsor Benedek

Távolodás a politikától: a konszolidálódó MMA a Fekete-korszak után

Fekete György távoztával új korszak köszönt az akadémiára, de fiatalok nélkül hosszú távon bajosan működhet a köztestület.