Kiderült, hogyan irányították a szarvasokat Enyedi Ildikó filmjében

MN

2018. március 1., csütörtök 19:57, frissítve: csütörtök 21:59

Góliátnak és Picúrnak, a két szarvasnak nem esett bántódása – derül ki az Enyedi Ildikó Oscar-díjra esélyes filmjében közreműködő videografikai stúdió YouTube-ra feltöltött videójából.

A Testről és lélekről című filmben – Borbély Alexandra és Morcsányi Géza mellett – „főszerepet” játszó szarvasokról már trénerük, Horkai Zoltán is több helyen nyilatkozta, hogy az állatok nem kényszer hatására játszották el a filmben a szerelmes jeleneteket.

A videoanimációkkal foglalkozó KGB Stúdió most ezt bizonyítja is: közzétett filmjükben azt mutatják be, milyen jeleneteket vett fel a forgatócsoport a valóságban és azokból mi látható az elkészült mozifilmben.

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

A szerkesztő ajánlja

Makrai Sonja, Ficsor Benedek, Vékony Zsolt

Hagyjuk tönkremenni az egyik legnagyobb építészünk műveit

Bierbauer (Borbíró) Virgil irányítása mellett épült újjá Budapest a második világháború után, ma mégis csupán két fő műve őrzi emlékét.

Lukács Csaba

Egy éjszaka a bécsi migránshotelben

Sötétedés után sétáltunk az osztrák főváros azon kerületében, ahol Lázár János fényes nappal is csak halkan mert beszélni.

Kósa András

„Maffiaállamban élünk, erre kellett rájönnünk az elmúlt hetekben”

Szlovákiában mélyreható és a jelek szerint pozitív változások indulhatnak Ján Kuciak újságíró meggyilkolása következtében.

Hajdú Péter

„Mi vagyunk a legerősebb ellenzéki párt”

A kormány gazdaságpolitikája a multikat segíti a kisvállalkozók helyett. Volner János szerint szó sincs az ország felzárkóztatásáról.