Kiderült, hogyan irányították a szarvasokat Enyedi Ildikó filmjében

MN

2018. március 1., csütörtök 19:57, frissítve: csütörtök 21:59

Góliátnak és Picúrnak, a két szarvasnak nem esett bántódása – derül ki az Enyedi Ildikó Oscar-díjra esélyes filmjében közreműködő videografikai stúdió YouTube-ra feltöltött videójából.

A Testről és lélekről című filmben – Borbély Alexandra és Morcsányi Géza mellett – „főszerepet” játszó szarvasokról már trénerük, Horkai Zoltán is több helyen nyilatkozta, hogy az állatok nem kényszer hatására játszották el a filmben a szerelmes jeleneteket.

A videoanimációkkal foglalkozó KGB Stúdió most ezt bizonyítja is: közzétett filmjükben azt mutatják be, milyen jeleneteket vett fel a forgatócsoport a valóságban és azokból mi látható az elkészült mozifilmben.

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.