Mariah Carey-t szexuális zaklatással vádolja volt testőre

MTI

2017. november 9., csütörtök 11:26

Szexuális zaklatás miatt akar pert indítani volt testőre Mariah Carey énekes ellen – értesült a TMZ celebportál.

A beszámoló szerint Michael Anello, aki testőrként dolgozott az amerikai popdíva korábbi biztonsági szolgálatában, szexuális zaklatással vádolta meg Carey-t. Az extestőr azt állítja, hogy Carey egy alkalommal azzal az ürüggyel, hogy vigye be a csomagjait, behívta őt a hotelszobájába, de neglizsében fogadta, és szexuális ajánlatot tett neki – ismertette a TMZ, amelynek sikerült hozzájutnia Anello bírósági keresetének vázlatához.

Anello arról is beszámolt a dokumentumban, hogy Carey „szándékosan a szeme láttára” erotikus mozdulatokat végzett. Mikor el akarta hagyni a szobát, Carey ragaszkodott hozzá, hogy előbb fejezze be a csomagok elhelyezését.

Az egykori alkalmazott kifogásolta, hogy Carey nácinak, szkinhednek, Ku-Klux-Klan-tagnak és a fehér felsőbbrendűség híveinek nevezte őt és kollégáit. „Azt akarta, hogy fekete fickók vegyék körül, ne fehérek” – állította a testőr a keresettervezetben.

A TMZ szerint Anello 220 ezer dollárt (59 millió forint) akar követelni a 47 éves Carey-től biztonsági cége 2015 júniusától 2017 májusáig végzett munkájának kifizetetlen számlájáért és 511 ezer dollárt (137 millió forint) a leszerződött további két évért.

A szerkesztő ajánlja