Súlyos állapotban került kórházba Tom Petty

MN

2017. október 2., hétfő 22:52, frissítve: kedd 08:04

Frissítés (0:33): Mint időközben mások mellett a The Guardian és az Independent is közölte, valótlanok az információk a legendás énekes, Tom Petty haláláról. Feltehetőleg szívrohammal, súlyos állapotban szállították kórházba, de a zenész eltávozásáról szóló első híreket időközben cáfolták. Eredetileg a CBS News és a Variety írt arról a Los Angeles-i rendőrségre (LAPD) hivatkozva, hogy Pettyt már nem tudták megmenteni. Az LAPD viszont Twitter-üzenetben azt közölte, nincs információja az énekes haláláról, és bármilyen ilyen értesülés tévedésből lett kiadva.

Később – újságírói érdeklődésre – csupán annyit közöltek: nem áll módjukban sem megerősíteni, sem cáfolni az ellentmondásos információkat. Sem a művész családja, sem pedig az impresszáriója egyelőre nem tett közzé bejelentést vagy nyilatkozatot.

Többen arról számolnak be, hogy küzdenek a 66 éves zenész és dalszövegíró életéért, a New York Daily News viszont bejelentette, hogy lekapcsolták a gépekről.

Eszméletlenül találtak rá hétfőn este a Tom Petty and the Heartbreakers frontemberére, aki feltehetőleg szívrohamot kapott. A 66 éves Pettyt állapotának stabilizálása után a mentők azonnal a ULCA Santa Monica-kórházba szállították, ahol lélegeztetőgépre rakták – írta a TMZ. 

A rocksztár előző hét hétfőn fejezett be egy hosszú turnésorozatot Los Angelesben.

Magyar Nemzet hírlevél

Legizgalmasabb cikkeink naponta egyszer az ön e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Ez az emailcím nem érvényes

Pettyről kevesen tudják, hogy a 80-as években sikeressé váló, Heartbreakers nevű zenekarával összesen 80 millió albumot adott el. Az énekes a 1990–2000-es években is folyamatosan  aktív volt, bár azóta egyik száma sem lett akkora sláger, mint a csúcskorszakában, de mindig volt akkora rajongótábora, hogy fenntartsa magát. Napjainkban számos filmben is megszólalnak a dalai – olyan vígjátékokban például, mint a Spanom csaja vagy az Egyszerűen bonyolult.

Egyik világhírű videoklipjében  a hollywoodi szexbomba, Kim Basinger is szerepelt – egy halott nőt alakított, akit Petty hazavisz, menyasszonyi ruhába öltöztet, táncol vele, és a vacsoraasztalhoz ülteti, majd végül átadja a tenger hullámainak.

A szerkesztő ajánlja

Földi Bence

Kölcsönzött szlogenekkel, program nélkül a Fidesz

A kormánypárt szinte az összes üzenetét máshonnan vette, például a nácikkal kollaboráló francia politikusoktól.

Ficsor Benedek

A magyar olajmezőkből nem lesz pénz a hatalmas múzeumokra

Mélyi József művészettörténész a Liget-projektről, a stadionokat benövő gazról és a megfordított folyókról.

Lándori Tamás

Döntenek ma a lúgos perben: összeszedtük a vád és a védelem főbb állításait

A negyedik – és minden valószínűség szerint nem az utolsó – bírói tanács dönt a bűncselekmény ügyében.

Molnár Richárd

Titkos kommunikációs stratégia oldalanként 450 ezerért Cegléden

A város fideszes önkormányzata hivatalosan üzleti érdekből rejtegeti méregdrága tervét.

x
Rendkívüli hír