Összezavarnák a szivárogtatókat a Trónok Harca készítői

MN

2017. szeptember 14., csütörtök 18:35, frissítve: csütörtök 19:02

Még a sorozatban szereplők sem fogják tudni, hogyan végződik az HBO sikersorozata, a Trónok harca – mondta el Casey Bloys, a csatorna műsoraiért felelős elnök. Több befejezést fognak forgatni a Trónok harca utolsó epizódjához, így akarják elejét venni annak, hogy kiszivárogjon, miként végződik a népszerű sorozat – írja az MTI.

„Én tudom a trónok harcának végét, de többféle változatot fogunk felvenni, hogy senki ne tudja, mi fog történni. Egy hosszú sorozat esetében ezt kell tenni” – idézte Bloyst a BBC News.

Mint ismert, a sorozat hetedik, legutóbbi évadának számos epizódját kiszivárogtatták. Hackerek nemcsak forgatókönyveket és belső dokumentumokat szereztek meg, hanem még nem sugárzott más sorozatok epizódjait is. Az internet-kalózkodást nyomon követő Muso cég adatai szerint a Trónok harcának hetedik évadát illegálisan több mint egymilliárdszor töltötték le.

Hozzátesszük, hogy egy több befejezéses forgatás sem jelenthet garanciát a szivárogtatásra, ugyanis a végül műsorra kerülő epizódot legalább napokkal az adásba kerülés előtt el kell küldjék más országokba. Amennyiben az kiszivárog, máris beazonosítható lesz a befejezés – hacsak nem akarják az összes verziót leszinkronizáltatni.

A készítők számára ugyanakkor így is kihívás, hogy méltó befejezése legyen a sorozatnak. „Vegyük csak a Sírhant műveket, annak igazán jó vége volt. De ha a Seinfeldre vagy a Maffiózókra gondolunk vagy a Breaking Bad – Totál szívásra, akkor mindenkinek megvan a véleménye arról, miként kell egy sorozatnak végződnie” – fejtegette Casey Bloys.

Várhatóan a befejező, nyolcadik évad hatepizódos lesz, aminek forgatása leghamarabb idén októberben kezdődhet és legalább 2018 közepéig tart majd.

A szerkesztő ajánlja

B. Molnár László

Egyre csak ömlik az állami támogatás a fociba

A taorendszer megjelenése óta csak a színvonal nem lett jobb. Kirívóan sok jut Felcsútnak.

Pintér Bence

Magyar Nemzet Szalon: Ennek a nemzetnek a lelkében valami megtört

A kivándorlás a transznacionalizmus erősödését és a távozó fiatalok nemzeti identitásának teljes felszámolását okozhatja.

Földi Bence

Kölcsönzött szlogenekkel, program nélkül a Fidesz

A kormánypárt szinte az összes üzenetét máshonnan vette, például Donald Trumptól vagy a toryktól.

Ficsor Benedek

A magyar olajmezőkből nem lesz pénz a hatalmas múzeumokra

Mélyi József művészettörténész a Liget-projektről, a stadionokat benövő gazról és a megfordított folyókról.