Özil sérülése ellenére játszott volna Isztambulban

FFT

2011. október 9., vasárnap 14:40, frissítve: szerda 12:53

Mesut Özil, a Real Madrid és a német válogatott játékosa sérülése miatt nem játszott a Törökország elleni isztambuli találkozón, de a középpályás elmondta: sérülése ellenére mindenképpen pályára akart lépni.

„Aki engem kicsit is ismer, az pontosan tudja, hogy mindig, minden körülmények között játszani akarok, mindegy, hogy a klubomról vagy a válogatottról van szó. A törökök elleni találkozó nagyon fontos volt számomra, csakúgy, mint tavaly volt” – mondta Mesut Özil.

A török médiumok közül többen is lehozták hírként, hogy a játékos arra kérte Joachim Löw szövetségi kapitányt, hogy ne kelljen pályára lépnie Isztambulban. „Ha ilyeneket olvasok, hogy számomra túl nagy lett volna a nyomás, akkor csak értetlenül csóválom a fejem. Pénteken reggel a fájdalmaim ellenére elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy játszani akarok, ő azonban nemet mondott, és hozzátette: kivívtuk már az Eb-szereplés jogát, nem akar feleslegesen kockáztatni” – fűzte hozzá Özil, aki reméli, hogy az utolsó selejtezőn, Belgium ellen már pályára léphet.

Forrás: spox.com

A szerkesztő ajánlja

Lázár Fruzsina

A magyar költőnő, akinek el kellett fojtania nőiességét, hogy sikeres lehessen

Nemes Nagy Ágnesnek még mostoha sors jutott. Vajon a mai írónők átveszik a hatalmat az irodalomban?

Pintér Bence

Olyan vérfagyasztó a valóság, mint a legkegyetlenebb mese

Az elmúlt évtizedekben számos, a 13 gyermekét ágyhoz láncoló, megkínzó Turpin családéhoz hasonló eset került napvilágra.

R. Kiss Kornélia

Apátia lett úrrá a baloldali bicskei ellenzéken

A szír származású jelölt a migránskampány miatt visszalépett, a másik szocialista is idő előtt visszavonulna. Csak a Jobbik száll szembe a Fidesszel.

Katona Mariann, Hutter Marianna

Szél tanácsadója: Kósa azt mondta, magyar vagyok, nem afgán

Megszólalt a tanácsadó, akit Szél Bernadett javasolt a nemzetbiztonsági bizottságba.