Rendezvényszervezőt keres a kormány

TK

2012. január 8., vasárnap 08:16

Egy évre, bruttó 400 millió forint keretösszegig keres rendezvényszervezőt a Miniszterelnökség, az ajánlattevőnek a rendezvényekhez kapcsolódó PR-munkát és tájékoztatást is vállalnia kell – a nyílt közbeszerzési felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az ajánlattevőnek 15 – különböző – referenciát kell bemutatnia az elmúlt három évből, így alvállalkozó nélkül nehezen tehető ajánlat.

Fontosabb referenciák: legalább egy olyan nemzetközi konferencia megszervezése, melyen legalább 10 különböző ország résztvevője regisztrált; legalább öt tudományos konferencia megszervezése; legalább egy olyan rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs feladat ellátása, melyen részt vett közjogi méltóság, és amelyet a Terrorelhárítási Központ biztosított; legalább két kríziskommunikációs aktivitás megtervezése, kivitelezése, illetve legalább három PR-film elkészítése.

Az ajánlattételi határidő február 8. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy az értékelésnél fele részben az ár, míg a másik felében az ajánlat szakmai értéke számít. Az eredményhirdetés tervezett időpontja: február 22.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.