Új albummal jelentkezik a No Doubt

Grund

2012. május 7., hétfő 18:57

Most már biztosnak tűnik, hogy összeállt és szeptember végén meg is jelenik egy új No Doubt-album.

A No Doubt eredetileg a karácsonyi piacra tervezte a lemezt, de még 2011 szeptemberében jelezték, elhalasztják a megjelenést, hogy „a tőlük telhető legjobb albummal tudjanak előállni”. A No Doubt korábban már jelezte, a nagylemez munkálataiban producerként közreműködött a Major Lazer producercsapat, azaz a DJ/producer páros, Switch és Diplo. A sajtóbejelentéshez a zenekar videomellékletet is csatolt:

Az együttes 2004-ben ment szabadságra, amikor énekesük, Gwen Stefani szólókarrierbe kezdett, és Tony Kanal is vele tartott. Tom Dumont gitáros is szólókarrierbe kezdett az Invincible Overlord együttesben.

2008-ban jelentették be először, hogy új albumon kezdtek dolgozni, egyelőre Stefani nélkül, aki akkor második gyermekével volt terhes. 2010 májusában kezdődött meg a következő album felvétele. 2011 januárjában Tom Dumont bejelentette az együttes hivatalos honlapján, hogy a 2010-es évet jórészt demók elkészítésével töltötték. A zenekar azt is megerősítette, hogy zenéjüket továbbra is a reggae és ska stílus jellemzi.

Forrás: MR2-Petőfi Rádió

A szerkesztő ajánlja

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.