Újdonságokkal adják ki újra Michael Jackson Badjét

Grund

2012. május 23., szerda 13:15, frissítve: szerda 13:27

Eddig be nem mutatott koncertvideóval és egyéb újdonságokkal kiegészítve szeptemberben ismét kiadják Michael Jackson negyedszázados Bad című albumát.

Ez lesz az első teljes lemez a poplegenda zenei katalógusából, amely 2009-ben bekövetkezett halála óta a boltokba kerül – jelentette be Jackson lemezcége és hagyatékának kezelője.

A Bad 25 deluxdoboz szeptember 18-án kerül forgalomba az album megjelenésének 25. évfordulója alkalmából. A születésnapi kiadvány olyan demókat és dalokat is tartalmaz, amelyek nem kerültek végleges változatban az eredeti korongra. Jackson ezeket a dalokat is a lemez felvételekor énekelte fel.

A díszdobozban egy új koncert-DVD is helyt kap, amelyen Jackson 1988-as londoni Wembley stadionbeli fellépése látható. A sztár Károly herceg és Lady Diana tiszteletére énekelt a több mint hetvenezres rajongótábor előtt. A felvétel az elhunyt zenész személyes gyűjteményéből került elő, és hagyatékának gondozói szerint csak egyetlen példányban létezett, kifejezetten a popsztár saját használatára készült.

A Bad két Grammy-díjat nyert, és világszerte több mint 45 millió példányt vásároltak meg belőle. A rajongók érdeklődésének felcsigázására az énekes lemezcége az Egyesült Államokban már június 5-én előrukkol az újra megjelenő album I Just Can’t Stop Loving You című számával.

Forrás: MTI

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.