Visszatért a színpadra Tahi Tóth László

MN

2017. október 5., csütörtök 07:01, frissítve: csütörtök 07:36

Óriási tapsvihar mellett tért vissza kilenc hónapnyi kihagyás után a színpadra Tahi Tóth László: a színművész az Audiencia című előadás Kamarásaként kedd este lépett fel újra – írja a Bors.

Az előadás után Tahi Tóth László a lap kérdésére elmondta: jól van, különösen azért, mert újra játszhat. „Ez egyébként egy olyan darab, amit ennyi kihagyás után sem lehet elfelejteni. A közönség is nagyon jó volt ma este, külön megtapsoltak a végén, ez külön is jólesett” – fogalmazott.

A színművész még januárban, a József Attila Színház Hattyúdal című előadása közben lett rosszul, amelyben Tamburást alakította. Az előadás után mentővel szállították kórházba. Az Országos Idegtudományi Intézetben februárban agyérműtétet hajtottak végre rajta.

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.