Zöld utat kapott a Harry Potter-rajongófilm

Balogh Roland

Balogh Roland

2018. január 15., hétfő 17:55, frissítve: hétfő 21:10

Teljes egészében felkerült a You Tube videómegosztóra a Harry Potter-rajongók közösségi finanszírozásával készült film, miután a Warner Brothers filmstúdió zöld utat adott az alkotásnak – jelentette a brit The Independent napilap.

A Voldemort: Origins of the Heir (Voldemort: Az örökös eredete) című filmre még a Kickstarter honlapon kalapozták össze a gyártási költségeket, a Warner egyébként csak a munkálatok felénél lépett kapcsolatba az alkotókkal, és engedte meg nekik, hogy ingyen elérhetővé tegyék.

Az eredetileg olasz nyelven készült alkotás angolra szinkronizálva került a világhálóra. Az 50 perces alkotás –  miként arról korábban Gianmaria Pezzato rendező már beszélt   azt mutatja be, miként lett Tom Riddle-ből a sötét Voldemort nagyúr, mielőtt Harry Potter egyáltalán feltűnt a színen. Az filmet elsősorban J. K. Rowling sorozatának hatodik regénye, a Harry Potter és a félvér herceg inspirálta. Aki szeretné, itt teljes egészében meg is nézheti a filmet:

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2018.01.16.

A szerkesztő ajánlja

Stier Gábor

„Kijev nem írhat minden bajt a háború számlájára”

Az egykor Viktor Janukovics csapatában dolgozó politológus, Koszty Bondarenko nem csalódott a Majdanban, mert nem is várt tőle semmit.

Kuthi Áron

Későn ébredt az összes kisebbségi magyar párt

Öt hét alatt még legalább 300 ezer aláírást kell összegyűjteni az őshonos kisebbségek uniós védelme érdekében. A kudarcot is meg kell tudni magyarázni.

Radványi Benedek

Burján Csaba: Amikor kijöttünk Phjongcshangba, korizni alig tudtam

Az aranyérmes gyorskorcsolyázót már az általános iskolában azzal cukkolták, hogy olimpiai bajnok lesz. Interjú.

B. Kovács Gergely

A magyar falu, ami kis túlzással a fél világnak készít fakanalat

Pedagógiai fenyítőeszköz, konyhai alapfelszerelés és a nemzeti minimum. Egy nógrádikum nyomában.