Zöld utat kapott a Harry Potter-rajongófilm

2018. január 15., hétfő 17:55, frissítve: hétfő 21:10

Teljes egészében felkerült a You Tube videómegosztóra a Harry Potter-rajongók közösségi finanszírozásával készült film, miután a Warner Brothers filmstúdió zöld utat adott az alkotásnak – jelentette a brit The Independent napilap.

A Voldemort: Origins of the Heir (Voldemort: Az örökös eredete) című filmre még a Kickstarter honlapon kalapozták össze a gyártási költségeket, a Warner egyébként csak a munkálatok felénél lépett kapcsolatba az alkotókkal, és engedte meg nekik, hogy ingyen elérhetővé tegyék.

Az eredetileg olasz nyelven készült alkotás angolra szinkronizálva került a világhálóra. Az 50 perces alkotás –  miként arról korábban Gianmaria Pezzato rendező már beszélt   azt mutatja be, miként lett Tom Riddle-ből a sötét Voldemort nagyúr, mielőtt Harry Potter egyáltalán feltűnt a színen. Az filmet elsősorban J. K. Rowling sorozatának hatodik regénye, a Harry Potter és a félvér herceg inspirálta. Aki szeretné, itt teljes egészében meg is nézheti a filmet:

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2018.01.16.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.