Segítség Brüsszelnek

Hegyi Zoltán

Hegyi Zoltán

2012. február 24., péntek 11:40

Most, hogy túl vagyunk a strasbourgi és a brüsszeli visítozáson, és a vécésnéni is kiaggódta magát az aranyos Albán úr, a libák jogai, az idősödő bírók és a főbankár csávó szar, kétmilliósra csonkított fizetése miatt, európai barátaink frankón ráléptek a gázpedálra.

 

A legújabb ötlet szerint 495 millió eurót (a jelen, szinte kedvező árfolyam szerint mintegy 144 milliárd forint) fagyasztanának be a Magyarországnak járó kohéziós, fejlesztési támogatásokból. Ezzel a gesztussal a srácok egy dupla leszúrt Rittbergerrel kiszökkentek a Vörös Dani-féle vicc kategóriából, és minden elzálogosított magyar házikóban berúgták a hálószoba ajtaját. A nappaliban már régen ott kukkoltak.

Fotó: MTI

 

Elmondom még egyszer, ha most komolyan veszik magukat, nálunk végképp elszabadul a fostalicska. Ha nem, akkor márciusban némi tanácstalanság lehet úrrá rajtuk, mert az élő fán kívül már nincs mibe belekötni. Bár Magyarország már olyan, mint a nyuszis vicc, ha van rajta sapka, ha nincs… De ha mégis rög kerülne az agytrösztbe, íme néhány ötlet ingyé’, hogyan lehetne végképp móresre tanítani ezeket a büdös lovú ázsiaiakat.

Magyarországot le kell rohanni és meg kell szállni, mielőtt még nagyobb zavart keltene, ez immár nem kétséges. Nem túl bonyolult feladat, már húsz évvel ezelőtt meggyőztük őket, hogy a honvédség idejétmúlt intézmény. Elszigetelt ellenállókra azért lehet számítani, ezek a csoportok azonban néhány óra alatt felszámolhatók. Foglyokat nem ejtünk, ha mégis, felvenni a kapcsolatot a Bajnai–H. Clinton-tandemmel és irány Guantánamo. Guantanamera.

A román határt előre kell tolni a Tisza vonaláig. Milyen Schengen? Slota páncélosai elindulhatnak Budapest felé, Szegedet és Pécset át lehet adni az amúgy is porba alázott szerbeknek. Ausztriának nyilván most is kellene valami, legyen Sopron, de elmehetünk Győrig is.

A maradék protektorátus élére ki kell nevezni Andor „Méltányos” Lászlót. A helyettese lehetne a Szilvásy tesója, szurkálhatnák Orbán Viktor voodoobabáját Neelie Kroesszel.

Fotó: MTI

 

Apropó, Orbán. Azonnal Hágába szállítani (vigyázat, titokban, nehogy feltűnjön a másik hollandnak, Gert Wildersnek, mert még felrakja a panaszhelyére, mint betolakodó kelet-európait) és elhelyezni Ante Gotovina cellájában, ott aztán okoskodhatnak függetlenségről meg szabadságról. A hollandokat haladéktalanul értesíteni, hogy baj esetére rendben van a szárazföld és Louis van Gaal kinevezése a labdarúgó-szövetség élére.

A volt kormány tagjait azonnal elutaztatni Snagovba, esetleg Aradra. Ha nyafognának, hogy az unióban nincs halálbüntetés, közölni kell velük, hogy Amerikában viszont van, és jól működik.

A protektorátus területén azonnal meg kell szüntetni a helyi élelmiszerek túldimenzionálását és az összes többi kurucos hőzöngést, és minden városba még tizennégy bankot, biztosítót, bevásárlóközpontot és benzinkutat kell telepíteni.

A magyarkérdést ezzel megoldottnak tekintjük, de további észrevételeikre számítunk a hozzászólások között.

Mert demokrácia van.

Szerkesztő ajánlja

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.

Lukács Csaba

Sokkoló képek Venezuelából, a buszsofőrből lett baloldali vezér hazájából

A caracasi magyarok naponta küldik az ijesztőnél ijesztőbb híreket az árak és a dollárárfolyam alakulásáról.

Lakner Dávid

Kádárista prostituáltnak áll a híres magyar színésznő

A Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra szerint merni kell nagyot gondolni. Interjú.

Póla Gergely

Minden második Orbán Viktoré 2017 kifejezései közül

Szavazzon, hogy a döntőbe jutott tíz szó és szókapcsolat közül melyik legyen a 2017-es év kifejezése.