Eső és szél vethet véget a napsütésnek

MN

2017. szeptember 5., kedd 06:16, frissítve: kedd 08:51

Kedden a Dunántúlon folytatódik a napos idő, a keleti területekre azonban észak felől – a délelőtti napsütés után – újabb felhők érkeznek, és ott eső, záporeső is valószínű – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Az előrejelzés szerint nyugaton gomolyfelhős, napos idő valószínű, de az ország keleti felén is hosszabb időre kisüt a nap. A déli óráktól növekszik meg a Dunától keletre a felhőzet, és az ország keleti harmadán helyenként eső, zápor is előfordulhat. Napközben az északnyugati, nyugati szél megélénkül, a Dunától keletre időnként meg is erősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű, a tartósabban borult területeken 20 fok alatt marad. Késő estére 12 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.