Figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

MN

2017. október 17., kedd 08:17, frissítve: kedd 08:20

Öt megyére (Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Nógrád, Vas és Zala) elsőfokú figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Az előrejelzés szerint az Északi-középhegység térségében, az Alföld északi peremén, illetve a Nyugat-Dunántúlon tartósabb is lehet a hajnalra több helyen is kialakuló sűrű köd. Reggel foltokban máshol is számítani lehet ködre, de a déli órákig várhatóan mindenhol javulnak a látási viszonyok.

 
OMSZ
 

Kedden egyébként napos, derült idő várható, csupán kevés fátyolfelhő lehet az égen. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A csúcshőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű, a tartósabban ködös részeken az alacsonyabb értékekkel. Késő estére 8 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.