Ma még kisüt a nap, de az ősz már velünk marad

MN

2017. szeptember 22., péntek 06:05, frissítve: péntek 08:29

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint pénteken mindenütt felszakadozik a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd estétől északkeleten, keleten ismét több lesz a felhő. Elszórtan – főként keleten – valószínű kisebb eső, zápor. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul. Késő estére 8 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, délnyugaton lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. Több helyen, főként a Dunától keletre várható eső, zápor. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Összességében többfelé, nagyobb eséllyel keleten alakul ki eső, zápor. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Hétfőn is többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen, délután főként a Dunántúlon alakul ki eső, zápor. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

 

 

 

 

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Maffiamódszerekkel dolgozhattak Tiborcz Istvánék

Az ellenzék szerint az Elios csalásgyanús pályázatai az utolsó szöget jelenthetik az Orbán-rendszer koporsójába.

Szabó Zsolt

Félig üres korsó: egyelőre nem lesz csendes a bulinegyed

Érvénytelen lett a helyi népszavazás a bulinegyedről, az egész VII. kerületben 43 520 ember szavazhatott. Riport.

MN

Az én Jókaim – 193 éve született a „nagy magyar mesemondó”

A nagy elbeszélőre emlékezve arra kértük szerzőinket, meséljenek nekünk egy flekk Jókait.

Pethő Tibor

„Párttitkárok soha nem határozhatják meg az anyaszentegyház magatartását”

Az év elején mutatták be a Bulányi György piarista papról és a Bokor közösségről szóló dokumentumfilmet.