Sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést

MN

2018. január 8., hétfő 06:59, frissítve: hétfő 07:05

Négy megyére (Somogy, Vas, Veszprém és Zala) is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki hétfőre a köd miatt. Reggel elsősorban a Dunántúlon képződött több helyen sűrű köd, amelyek ma napközben annak nyugati, déli részén maradhatnak meg tartósabban, és jelentéktelen szitálás is előfordulhat.

Másutt lassan kitisztul a levegő, a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett némi napsütésre is számíthatunk, de felhős jellegű lesz az idő. Délután a középső és keleti területeken átmenetileg jobban csökkenhet a felhőzet. Helyenként megélénkül a keleti, délkeleti szél– közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

A hőmérséklet délután általában 6 és 13 fok között várható, a tartósan borult, ködös részeken lesz a hűvösebb. Késő estére 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

 
OMSZ
 

 

A szerkesztő ajánlja

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.

Vass Norbert, Hegyi Zoltán, Vékony Zsolt

Egy mosókonyhából neki a világnak – Ma lenne 75 éves Cseh Tamás

Zenész, indián, rajztanár, egyszálgitáros, színpadra lépni izguló rendkívül összetett kulturális jelenség.