Sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést

MN

2018. január 8., hétfő 06:59, frissítve: hétfő 07:05

Négy megyére (Somogy, Vas, Veszprém és Zala) is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki hétfőre a köd miatt. Reggel elsősorban a Dunántúlon képződött több helyen sűrű köd, amelyek ma napközben annak nyugati, déli részén maradhatnak meg tartósabban, és jelentéktelen szitálás is előfordulhat.

Másutt lassan kitisztul a levegő, a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett némi napsütésre is számíthatunk, de felhős jellegű lesz az idő. Délután a középső és keleti területeken átmenetileg jobban csökkenhet a felhőzet. Helyenként megélénkül a keleti, délkeleti szél– közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

A hőmérséklet délután általában 6 és 13 fok között várható, a tartósan borult, ködös részeken lesz a hűvösebb. Késő estére 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

 
OMSZ
 

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.