Viharos szelet és esőt hozhat a hétvége

MN

2017. október 7., szombat 08:48, frissítve: szombat 09:14

Hétvégén változóan felhős lesz az ég, az északnyugati szelet többfelé kísérhetik erős lökések – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből.

Szombaton gomolyfelhős, napos időnk lesz, főként a Dunántúlon fordulhat elő néhol kisebb zápor. Az északnyugati szél a Dunántúlon időnként megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 17 fok között valószínű, míg késő estére többnyire 5 és 10 fok közé hűl a levegő.

Vasárnap szakadozott felhőzet lesz felettünk, elszórtan, nagyobb eséllyel északon eső, zápor is valószínű. A nyugati, északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 12 és 18 fok között alakul.

 

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.