Lábbal és háttal szexizik Kata Szegedi

Karczag Eszter

2012. május 9., szerda 13:00, frissítve: szerda 15:28

Arról, amikor Szegedi Kata tavaszi-nyári lookbookja is elkészült, és igencsak felülmúlta várakozásaim. Tavasz-nyár 2012.

Noha a Gombold újra! döntőjének napján bemutatott őszi-téli kollekció nem kifejezetten volt a kedvencem – az eddigi trenddel ellentétben, tehát hogy a téli kollekciók nekem mindig jobban tetszenek –, Katánál a most boltokba került légies daraboktól ájultam el. A nemzetközi vonalat követi a magas derekú palazzo nadrágokkal és az aszimmetrikus muszlin maxiruhákkal – utóbbira ilyen lábakkal csak távolról vágyakozhatok –, csodás az ezüst, és megjelenik néhány bájos púderbetét is. A ruhává átalakítható, kombinálható mellényektől viszont egyszerűen eldobom az agyam, bár főként ruha formájukban – mellényként túlbonyolítja a képet. Szeretem, ha megvan az a bizonyos vágyakozó érzés egy lookbook végiglapozása közben, hogy „bárcsak az enyém lehetne”. Ez sajnos sokszor hiányzik, de Kata most kiváltotta belőlem. Ami pedig a legjobb: Facebook-oldalukon nyereményjátékkal várnak mindenkit, két ruha is gazdát keres!

Íme az én újdonsült szerelmeim – a kollekció többi darabját megtaláljátok a fent linkelt Facebook-oldalon. Akit pedig élőben érdekel, megtalálja az új szezont a Fehérhajó utcai üzletben, illetve a Ráday utcai Showroom R9-ben.

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

Miért innák a legdrágább ásványvizet, ha sokkal többért nyerset is kaphatnak?

Az amerikai yuppie-k úgy veszik literenként 1800 forintért a tömény baktériumtenyészetet, mint a cukrot.

Majláth Ronald

Vádaskodásokkal és félelmekkel teli vita Macedónia nevéről

Ha nem kötnek kompromisszumot a görögökkel, az egykori jugoszláv tagköztársaság óriási árat fizethet.

MN

Esterházy vagy Jókai? Melyikük születésnapja legyen a magyar próza napja?

Esztétikai köntösbe bújtatott közéleti vita a háttérben? Az irodalmi szervezetek nem találják a közös hangot.

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.