Outfit #5 és nyereményjáték!

Karczag Eszter

2012. március 21., szerda 20:00, frissítve: szerda 21:39

Arról, amikor épp a Duna-korzón fújt el a szél. A Facebook-centenáriumot ünnepelve nyereményjátékot hirdetek.

Nekem már csak ilyen a szerencsém, amint fotózni indulunk, feltámad a szél. A hőmérséklettel azonban nem volt gond, ha nem lenne szökőév, épp a meteorológiai tavasz első napján köszöntött volna be a nyitott cipős, bokalengetős meleg – de vártam már! A chino nem különösebben kompatibilis egyik zárt cipőmmel sem (tulajdonképp a zárt cipőkkel úgy általában véve nem megy), és ebből a fajta nadrágból bevásároltam a tél folyamán, úgyhogy már nagyon kívántam némi szandálos-papucsos időt. A csípőrésze a kedvencem, nagyon bírom, ahogy a hózentrógert tartó gombok kifordulnak, és a dupla gombolást is szeretem. Bejönnek a gombok, na. Az átlátszó hátbetétes, mellényzsebes H&M conscious póló még mindig az egyik kedvencem, a minap láttam belőle egy bőrhatású zsebbel és szegélyekkel készített változatot is, ami a terebélyesedő tavaszi listám végére került. A telitalpú bőrszandált tavaly vettem és valószínűleg még idén sem fognak megkövezni érte, a mentés H&M zakót pedig már ismeritek. A kiegészítőket a kedves Rings&Tings shoptól kaptam; a fotók után az is kiderül, melyikek találhatnak új gazdára. Ja, és még mielőtt bárki meggyanúsítana a geek szemüveggel, erre a DKNY-ra sajnos valóban szükségem van.

[Ékszerek: Rings&Tings]
[Szandál: Springfield]
[Szemüveg: DKNY]
[Nadrág: Promod]
[Blézer: H&M]
[Póló: H&M] 

Mivel szép az idő és a blog követői is becsületesen gyarapodnak, nyereményjátékot, vagyis a nemzetközi blog-berkekben ismert nevén giveaway-t hirdetek.

A feladat egyszerű: egy „Like" a Jelentések a gardróbból Facebook-oldalának, illetve egy „Like" a Rings&Tings oldalának. Aki részt kíván venni a sorsoláson, ahol az outfit képeken látott gyűrű és fülbevaló talál majd egy-egy gazdára, a Facebook-oldalon előre szögelt fotó alatt hagyja meg kommentben, melyiket választaná, majd ossza meg a képet. Április 4-én – a random sorsolás után – a Facebook-on fogom bejelenteni a szerencsés nyerteseket, akikkel felveszem a kapcsolatot. Hajrá!

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.